به گزارش ميراث آريا (chtn)، عليرضا کريميان افزود : مناقصه تهيه شير از شرکت هاي توليدي در بسياري استان ها برگزار شده و در برخي استان ها نيز در آستانه برگزاري است و امسال به نرخي ارزان تر از سال هاي گذشته خريداري و توزيع مي‌شود.

وي در پاسخ به پرسشي درباره علت تاخير در توزيع شير در مقايسه با سال گذشته گفت : جامعه هدف دريافت کننده شير در مقايسه با پارسال از 13 ميليون به بيش از 14 ميليون نفر افزايش يافته است.

کريميان افزود : امسال افزون بر همه مقاطع تحصيلي مانند مهد کودک‌ها ، مدارس پسرانه و دخترانه ابتدايي و راهنمايي و دبيرستان هاي دخترانه ، نخستين بار در دبيرستان هاي پسرانه 12 استان نيز به طور آزمايشي شير توزيع مي شود وممکن است حتي در همه دبيرستان هاي پسرانه کشور توزيع شود.

وي اضافه کرد : امسال همچنين اعتبار شير از طريق بانک عامل به شکل مدرسه اي توزيع مي شود و در اين فرايند ؛ نقش اجرايي فعالي براي مديران مدارس و نقش نظارتي فعالي براي رييس انجمن اوليا و مربيان تعريف شده است.

کريميان گفت: سامانه اين کار طراحي شده است و درصدد هستيم اطلاعات وآمار را به تفکيک مدارس در آن ثبت کنيم که با آغاز توزيع شير ، از اين سامانه نيز بهره برداري مي‌شود.

وي افزود : همچنين حساب مجازي و متمرکزي براي يارانه شير ويژه مدارس در بانک عامل افتتاح شده است تا برداشت از آن کنترل شود که از طريق آن مطالبات پيمانکاران نيز پرداخت مي شود ضمن آن که مديران نيز نمي توانند اعتبار شير را در جاي ديگري هزينه کنند.

کريميان ، ساماندهي عرضه شير مدارس و ايجاد اين سامانه را کمک بزرگي به دولت در اجراي قانون هدفمندي در بازار لبنيات بيان کرد.

وي گفت : امسال 200 ميليارد تومان اعتبار براي تهيه و توزيع شير در مدارس اختصاص يافته است که با مديريت بازار لبنيات براي تهيه شير مدارس مي توان نقش موثري در کنترل قيمت فراورده هاي لبني داشت ضمن آن که امسال شير مدارس را حتي با قيمتي ارزان تر ازسال قبل تهيه مي‌کنيم.

سرانه توزيع شير در جامعه دانش آموزي 14 کيلوگرم است که هر بار 200 سي سي و در 70 نوبت توزيع مي شود.

طرح توزيع شير در مدارس از سال 1379 در برخي مناطق کشور آغاز شد و اکنون پس از 10 سال بيشتر مدارس کشور زيرپوشش اين طرح قرار گرفته اند./122


انتهای پیام/

کد خبر 1389072914